maanantai 1. syyskuuta 2014

Virkatut pyörylät portaikossa

Tyttärelläni on jooga- ja tanssisali, jonne johtavaan tylsään portaikkoon hän halusi jotain kirkasväristä, käsintehtyä koristetta. Päädyin kirkkaisiin ympyröihin. Kerroin projektista jo alkukesästä. Salissa ja siihen liittyvässä luonnonkosmetiikka- ja eko-lifestyle-liikkeessä oli lauantaina monipuolinen Häppeninki-päivä. Siihen saatiin lopulta liimailtua pyörylöitä paikalleen ja pari riitti salin peiliinkin. Jokainen pyörylä on erilainen.


Lisää tarvitaan vielä paljon, koska portaikko on korkea, mutta hyvä alku kuitenkin!


Peilinkulmaa:


Lopuksi pari kuvaa muualta kauniista salista. Tytär käyttää yhtä voimakkaita värejä kuin äitinsäkin :)Tässä opin myös, että ei saa pitään mitään itsestäänselvyytenä. Tytöt olivat liimanneet muutaman ympyrän nurja puoli päälle päin. En ollut tajunnut tai muistanut, että virkkauksen oikea ja nurja puoli eivät ole itsestäänselvyyksiä niille, jotka eivät itse virkkaa! En kuitenkaan irrottanut niitä. Toisaalta siksi, että pohjamaali olisi voinut irrota mukana, ja toisaalta, koska kukaan ei katsele noita ihan läheltä.

3 kommenttia :

  1. Mainio idea ja juuri piriste tuohon paikkaan!

    VastaaPoista
  2. Oikein mainio idea, pyörylät piristää portaita tosi paljon

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Siinä rapussa on ylhäällä salin vieressä myös pari asuntoa ja niitten asukkaat olivat myös iloisia piristyksestä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger