lauantai 18. lokakuuta 2014

Inspiraatiota Lontoon messuilta

Kolme päivää Lontoossa olivat innostavia! Sen jälkeen olin vielä viikon Irlannissa, siksi vasta nyt kuvia ja tekstiä Lontoosta. Knitting and Stitching show-messut ovat erilaiset kuin vaikka Tampereen Kädentaitomessut, koska ohjelma on paljon laajempi. Tässä koostetta, myöhemmin enemmän yksityiskohtia.

Alexandra Palacen Palm Court-sisäänkäynnissä oli suuritöinen neulotuista kukista tehty huvimaja. Sen kuvaajia riitti! Sillä kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen.
Erityyppisiä myyntiosastoja oli loputtomiin. Olin kuitenkin jo päättänyt, että lankaa en ainakaan kanna Lontoosta asti, kun se on niin tilaavievää. Mielenkiintoisinta itselleni oli monista näyttelyistä taideyliopiston käsinneulonnan päättötyöt. Erikoisia, catwalk-esittelyyn tarkitettuja neuleita. Osa oli ihan sellaisinakin oikeasti käytettäviä. Niitä sai vapaasti kuvata, toisin kuin joitakin muita näyttelyjä.

Näitten ihanien neuleitten tekijä on Emma Wright, Nottingham Trent University:Toinen mielenkiintoinen näyttely oli Jo Beattien Precious memories. Ohuen ohuelle organzalle koneella ommellut hahmot vanhojen valokuvien perusteella.


Valittavana oli lukemattomia erilaisia workshoppeja ja tekniikkaesittelyjä. Testasin jättipuikkoja - liian rankkaa minulle, kun ranteet ja kyynärpäät sattuvat helposti muutenkin!


Mutta log cabin-tilkkutekniikkaa pikaversiona aion kokeilla.


Kun rakastan kaikkea kirjavaa ja voimakkaan väristä, oli ihana nähdä kirjontaa Intian Gujaratin alueelta.Ostettavaa olisi riittänyt!
Alexandra Palacen valtavan pyöreän ikkunan mukaan oli helpompi suunnistaa päähallissa.


Hieno näkymä Lontoon keskustan suuntaan Alexandra Palacen pihalta:Vinkki Lontoon-kävijälle: eräänä iltana tapasin Lontoossa siellä asuvan ystäväni. Menimme syömään tosi kivassa energisessä libanonilaisessa ravintolassa South Kensingtonissa. Ravintola on tullut esille siitä, että Pippa Middleton käy siellä :)

6 kommenttia :

 1. Olipa mukava lukea sinun kokemuksistasi messuilta. Mie tulin eilen illalla Lontoosta takaisin ja postasin tänään Hääräämöön messukuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja kuvia, kävin katsomassa! Siellä oli niin paljon kaikkea, teen varmaan ainakin 5 postausta vähitellen.

   Poista
 2. Varmasti mahtavat messut. Tuolta olisi taatusti löytynyt ihania kankaita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kankaita oli kokonainen ison hallin kulma täynnä! Minä rakastan erityisesti joulukankaita ja niitäkin olisi ollut loputtomiin aivan ihania. Mutta kun en aiemmastakaan isosta kokoelmastani ole tehnyt mitään, en ostanut lisää :)

   Poista
 3. Näistä kuvista ja töistä oppii sen, että pitäis vaan rohkeammin tehdä vaan, mitä överimpi niin sen parempi. Ei voi mennä pieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mitään rajaa ei ole siinä, mitä ja miten voi tehdä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger