lauantai 11. huhtikuuta 2015

Värikäs virkattu pikkuverho

Pitkään olen halunnut yksilöllisen verhon kylpyhuoneeni pieneen ikkunaan. Nyt tuli hyvä mahdollisuus, kun Rustic lace square -neliötä testatessa tuli useita kokeilukappaleita. Päätin tehdä muutaman lisää, että saisin ikkunaan sopivan palan.


Värien ja neliöitten järjestystä suunnitellessa tärkein oli, että ei saa tulla mitään toistoa. Toivottavasti kukaan ei näe näissä toistoa!

Tieto kuviosta, langoista yms edellisessä julkaisussa aiheesta. Verhon koko on 72 x 36 cm.

Sitten kiinnittämään! Kokeilin ensin paksulla langalla ja kuminauhalla, mutta kumpikaan ei toiminut kunnolla. Kävin läpi kaikenlaiset kotona olleet kepit ja raudat. Yksi sopiva löytyi, ja löytyi rautasahakin. En tiedä, miksi tätä rautatankoa kutsutaan, mutta niitä saa rautakaupoista. Olen käyttänyt paljon tekstiilitöitten ripustukseen. Käytännöllinen, koska tangon kierrerakenne estää verhoa siirtymästä paikaltaan. Ihana kukallinen vasaranikin pääsi käyttöön :)
Kiinnitin verhon kahden pokan väliin, ettei se jatkuvasti höyrysty suihkusta.


Ensimmäinen versio oli tällainen:


FB-ryhmän kommenttien pohjalta halusin testata, onko se parempi, jos peittää ikkunan enemmän. Ja siitä tulikin parempi, eli kiva, että saa palautetta!Tuli se ikkunakin pestyä tässä samalla!

10 kommenttia :

 1. Beautiful, colorful !!!
  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you :) I love colours, as you will have noticed!

   Poista
 2. Beautiful colours!
  Greetings from Holland.
  In June I will visit Helsinki and I need a streetmap. Can you help me?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry for not answering earlier, I'm so bad about the blog, with spending loads of time in Facebook groups and Instagram! Please let me know when you will ne in Helsinki, I will help if I can :)

   Poista
 3. Verho tosiaan on aivan ihanan värikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytär sanoi, että onkohan se liian värikäs, kun on kerrostalon päätyseinällä, joka näkyy koko kadulee :) Toistaiseksi kukaan ei ole valittanut!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger