torstai 21. elokuuta 2014

Lontoon Knitting & Stitching Show lokakuussa

Lontoon Alexandra Palacessa vuosittain järjestettävä Knitting & Stitching Show on jo pitkään innostanut minua. Päätin jo huhtikuussa lopulta mennä sinne tänä vuonna. Ryanairilla lentoliput maksoivat alle satasen. Hotelli on vielä varaamatta, mutta booking.com'ista löytyy! Tosin meillä nuoret ovat innostuneet kaikilla matkoilla käyttämään Airbnb:tä eli maailmanlaajuista  omien asuntojen vuokrauspalvelua - uskaltaisiko kokeilla sitä?

 
Aion viettää messuilla kaksi kokonaista päivää. Parhaillaan koetan päättää, mihin workshoppeihin, luentoihin ja seminaareihin varaan liput. Valinnanvaraa riittää, kun niitä on n. 10 aina yhtä aikaa.  Aikaa pitää jäädä kunnolla myös näyttelyosastojen kiertelyyn.

Hiukan aikaa haluan myös Lontoossa kulkemiseen. Lontoo on niin ihana kaupunki! Tässä sieltä kuva tammikuun matkalta. Kuva on huonolaatuinen, koska se on otettu salaa kännykällä, johon oli jäänyt vahingossa päälle pieni kuvakoko. Iso musta mies kuvan vasemmalla puolella neuloo kirjoneulevillapaitaa, jonka langat ovat kassissa hänen edessään. Yksi langoista kulkee hänen korvansa takaa!


Mitäköhän erikoista lokakuun matkalla tulee vastaan!

6 kommenttia :

 1. Varmasti tulossa on upea kokemus. Jo itse Lontoo on mahtava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, käyn Lontoossa melko usein ja joka kerta viihdyn yhtä hyvin! Uutta näkemistä myös aina riittää, vaikka toisaalta niitä vanhoja tuttuja paikkoja, liikkeitä jne haluan aina kiertää myös.

   Poista
 2. Tuonne minäkin vähän haaveilin,mutta haaveeksi jää,kun ois pitänyt olla kaveri. Yksin en uskalla,eikä kielitaitokaan niin varmaa ole. Sen sijaan Turkkiin lähden syys-lokakuun vaihteessa mieheni kanssa. Siellä on kyllä ihania ja edullisia lanka ja kangaskauppoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ensi vuonna :) Kaverin kanssa tosiaan helpompi, jos on epävarma kielitaidostaan!

   Poista
 3. Mekin menemme neulojien kanssa (4 naisen ryhmä) tuonne Lontoon kässämessuille, todennäköisesti kahtena päivänä. Lontoossa olemme 8-13.10

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Paljonkohan Suomesta on menossa porukaa kaikkiaan? Siellä saattaa törmätä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger