perjantai 15. elokuuta 2014

Vauvanpeitto valmiina

Muutama päivä sitten esittelin vielä keskeneräistä vauvanpeittoa ja sen tarinaa. Nyt peitto on valmis. Tein siihen 5 kerrosta reunusta. Samalla se suureni hiukan, kun en ollut varma koosta. Valmis koko on 70 x 105 cm.Seuraavaksi vauvalle pitää tehdä villatakki syksyksi. Hän sai Brittein saarilta tutuilta villatakkeja, mutta siellä lähes kaikki vauvalangat ovat täyttä akryyliä. Ne ovat kauniita, mutta villaisia tarvitaan myös!

10 kommenttia :

 1. Tää on tosi ihana peitto. Tuo sun viiden kerroksen reunus on nätti. Taannoin omaan tilkkupeittooni mietin pääni puhki, millaisen reunuksen tekisin ja päädyin sitten tavalliseen tylsään nirkkoreunaan. Miten teit tuon reunuksen kirjavan aaltokuviokerroksen, eli reunan neljäs kerros?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se aaltoileva reunus on kirjavaa lankaa. Siinä on silmukat näin: kiinteä silmukka, ½-pylväs, pylväs, 1½-pylväs ja kaksoispylväs, takaisin päinvastaisessa järjestyksessä eli 1½-pylväs, pylväs, ½-pylväs ja kiinteä silmukka. Riippuu vähän lankojen paksuudesta, miten ne kannattaa laittaa edelliseen kerrokseen, ettei ala kupruilla eikä kiristää. Pariin kertaan jouduin testaamaan ja purkamaan kerroksen alkua.

   Poista
  2. Kiitos! Mulla on seuraava peittoprojekti jo suunnitteilla, joten pistän tämän reunaidean muistiin sitä varten.

   Poista
 2. Ompa kaunis peitto, aivan kuin tilkkutäkki.

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunis ja erikoinen kuvio syntynyt virkkaamalla! Hieno!

  VastaaPoista
 4. Kiva, että monet pitää peitosta! Toivotaan, että pikku Danielkin pitää siitä :)

  VastaaPoista
 5. Eine wunderschöne Decke. Gefällt mir sehr.

  Lisa

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger