sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kirjavat sukat jouluksi

Tyttärelle on kielto lukea blogiani... En halua pitää niin pitkää taukoa, että joulu menisi ohi, eikä ole muuta jaettavaa kuin joululahjat!


Tässä yksi eilen valmistunut joululahja, kirjoneulesukat. Tytär on muuttamassa vanhaan hirsitaloon, joka on paljon kylmempi kuin nykyinen kerrostaloasunto. Hän näki minulla nämä kirjavat sukat ja halusi saman tyyppiset, mutta paksummat.

Olikin kiva neuloa vaihteeksi paksummilla puikoilla, 3½! Mietin pitkään, uskallanko käyttää sukkiin 7 veljestä -lankaa, josta viime aikoina olen lukenut loputtomia valituksia Facebookin käsityöryhmissä. Että se nyppyyntyy heti, ja itsekin olen huomannut, kuinka karkeaksi se on muuttunut.  Minulla on sitä lankaa lahjaksi saatuna pari kiloa. En uskaltanut tällaiseen käyttöön ottaa sitä kuin hiukan, kaksi väriä. Loput ovat Red Heart washable Ewe -lankaa ja musta on Filona superwash.


Minusta on ihana neuloa kirjoneuletta siten, että päättää kuviot sitä mukaa, ilman ennakkosuunnitelmia.Toivottavasti tytär pitää näistä - uskon niin!

6 kommenttia :

 1. Aivan ihanat sukat, varmasti tyttäresi näistä tykkää :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat, näyttävät lämpöisiltä!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuvioiset sukat, tykkään väreistä!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Kyllä tytär oli iloinen sukista!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger