keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Video valotalosta


Viime kuussa tein tämän valaistavan virkatun talon joulukoristeeksi.  Kuvasin tekemistä videolle, mutta vasta nyt sain videon koottua ja editoitua. Videoitten teossa oppii koko ajan lisää. Nyt olen oppinut tekemään osittain kuvauksen erikseen ilman ääntä ja nauhoittamalla selostusta jälkikäteen. Mutta edelleen käytän Windowsin elokuvatyökalua, vaikka minulla olisi käytössä ammatitohjelma Premierekin. Vähitellen toivottavasti siirryn siihen! Elokuvatyökalulla ei esimerkiksi saa korjattua sitä, että valolla ja päiväsaikaan kuvatut kohdat ovat ihan eri näköisiä.

Mutta tässä video:

2 kommenttia :

 1. Ihana idea! Voisitko tehdä toisen videon suomeksi? Se olisi suunnaton helpotus vähäisen kielitaidon omaavalle. Kuullun ymmärtäminen on vaikeaa, kirjoitetun voin pääpiirteittäin ymmärtää. Video on kyllä mainio, sen avulla ehkä talo syntyisi, mutta hi-taas-ti.
  Sinulla on kiva blogi, vasta äskettäin sen olen löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä viideota en saa tehtyä suomeksi, koska suurin osa sitä on tehty niin, että ääni on itse videossa, eli päälleäänitys ei onnnistu. Eli pitäisi tehdä kokonaan uusi talo! Tässä videossa tosiaan on hiukan enemmän puhetta kuin monissa, joissa ei ole niin paljon väliä, mitä kieltä käyttää, kun kuva näyttää kaiken.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger