lauantai 28. maaliskuuta 2015

Taas kampanjaosallistumista


Läppärini hajosi lopullisesti tällä viikolla, vaikka ei ollut paljonkaan takuuaikaa ohittanut. Olen nyt tilannut uuden, mutta viikon verran menee pelkällä tabletilla. Tai voisin jäädä töihin bloggaamaan kunnon koneella. Työpäivät ovat viime viikot kuitenkin olleet sen verran tiiviitä,  että päivän päätyttyä olen halunnut suoraan kotiin. Blogger on tabletilla rasittava mutta siedettävä! 

Erilaiset kansainväliset käsityöprojektit ovat mielenkiintoisia! Yhden löysin Instagrammista. Seuraamani australialainen Jane, eli Queen_babs sairastaa fibromyalgiaa. Hän on päättänyt luoda ison installaation tai graffitin virkatuista mandala-pyörylöistä, ja samalla levittää tietoutta sairaudesta. Minkälaisia tahansa muuten,  mutta vähintään 14 cm kokoisia ja värimääritys on tarkka: violetin ja lilan kaikkia sävyjä, halutessaan mukaan mustaa tai valkoista. Materiaali puuvilla tai akryyli.

Viikolla kuvan mandala lähti matkaan Sydneyyn. Projektin sivuilla on tarkempaa tietoa. Listan mukaan olen ensimmäinen suomalainen, joka ottaa projektiin osaa.4 kommenttia :

  1. Kaunis mandala ♥ Mä ajattelin kans tuhota mummon vanhoja lankoja mandaloihin. Erehdyin äsken hakeen Pinterestistä ideoita, mutta nyt en enää osaa päättää mitä tekisin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee vähitellen niitä kaikkia ideoita, mitä tulee :) Ei tule aika pitkäksi!!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger